TOKSE TOKSE TRIMO KASIH

gilaaa busy skrg ni. baru masuk sem5 kan. FUHHHH sem dah. senior dahh. HAHA! xpyh jdik senior pun xpe kot. xpyh buat final project. arghhhhh! xpe idea ada dah, tggu dan lihat je la. :D


sem baru mesti la beg baru kan kan. haha. tp sem ni terbaik la jadual. mostly class petang xde. selasa pun satu class je. n skrg ada aktiviti baru time malam, melepek dalam bilik ak -,- borak ntah cite apa2, gelak smpai guling2 n plg penting time tu la best sesi mluahkan perasaan. hehe


VS


yuhhh aktiviti ni xpnh miss setiap sem. haha tp kali ni mmg dah kurang sgt main. more to sukan yg aktiviti yg berpeluh. badminton ke, gym ke. hehe bkan nk sedap sgt badan ni. tp nk bg sihat je ;))

n yang paling penting,


INILAH MARZUKI FARHAN. anak pak japar yg dikenali di jbatan elektrik. pemimpin yg berwibawa. tp baru kena kutuk skit ngeluh supo ponde! haha
yang penting dia pakai I PHONE 4 kot. diulang, I PHONE 4 kot. main gilaa, dah la hensom, begaya plak. haha HAMBIK kauu! nk tagged2 ak kt fb ea :p

1 comment:

  1. owh man...ko salah eja nama aku la sengal...ha5

    ReplyDelete